AEG T7DBN460 warmtepompdroger

AEG T7DBN460 warmtepompdrogerAEG T7DBN460 warmtepompdroger kopen? | Zoek je een warmtepompdroger met het allerhoogste niveau van zuinigheid? De AEG T7DBN460 is een zeer zuinige wasdroger met een A+++ niveau. Maar dat is niet het enige dat deze droger te beiden heeft. Met zijn hoogwaardige trommel, slimme technologie en capaciteit van 8 kg kun je voor het hele gezin de was veilig en snel droog krijgen. De wasdrogers van AEG kunnen door SensiDry technologie op een lagere temperatuur drogen. Dat is veiliger voor je kleding, want als de drogende lucht te heet is, raken de vezels namelijk eerder beschadigd.

In het kort

Als je een eenvoudige droger zoekt met toch voldoende mogelijkheden en geen concessies wilt doen aan de energiezuinigheid, dan is de AEG T7DBN460 wasdroger een aantrekkelijke keuze. De capaciteit van 8 kg is genoeg om voor een gezin met meerdere kinderen de kleren droog te krijgen, hoe vaak je ook wast. Met de dichte trommeldeur en eenvoudige afwerking is dit een uiterst geavanceerde droger, waarmee je nooit meer was aan de lijn of droogmolen hoeft te hangen.

Mogelijkheden van de AEG T7DBN460 warmtepompdroger

Je hebt de beschikking over een groot aantal programma’s voor diverse toepassingen met de AEG T7DBN460. Je kunt kiezen voor diverse opties voor katoen en synthetisch en er zijn speciale programma’s voor wol, en zijde. Ook het mengen van verschillende soorten kleding kan met het gemixte programma. Alle soorten textiel worden zo droog als je maar wilt: kastdroog ,strijkdroog of even kort opfrissen. Wil je beddengoed ook snel droog hebben? Dat kan ook in de T7DBN460 wasdroger.

Gebruikte technologieën

Je kunt er met de AEG T7DBN460 warmtepompdroogkast op vertrouwen dat je beschikt over allerlei slimme technieken van AEG. Je hebt hiermee een wasdroger in huis die zowel SensiDry- als ProSense-technologie gebruikt voor een optimaal, energiezuinig en veilig resultaat. De was wordt gedroogd met een verbeterde luchtcirculatie, welke een lagere temperatuur nodig heeft dan conventionele drogers. Daardoor is schade aan je kleding door te hete lucht geen risico en blijft je kleding langer zo goed als nieuw. Ook houdt de warmtepompdroger zelf bij hoeveel was er in zit en hoe vochtig deze is. Door slim de resterende tijd en werking van het gekozen droogprogramma hierop af te stellen, werkt deze veel efficiënter.

Geschikt voor welke kleding?

Door de veilige droogtechnieken zal de kleding, die je in de T7DBN460 wasdroger doet, niet snel beschadigen. Ten minste, als je het goede programma kiest. Er zijn programma’s voor katoen, synthetisch, wol en zijde, dus al je kleren kun je er in principe in doen. Wollen kleding krimpt niet in de wasdroger in vergelijking met platte, liggende droging. Zijde wordt luchtig twee kanten op gedroogd, voor een kreukvrij resultaat. Voor extra gemak heb je ook een programma voor sportkleding en ook het beddengoed kan in de droogkast gedroogd worden.

Energie en prestaties

Met een A+++ label kun je vol goede moed je energierekening tegemoet zien, hoeveel je ook droogt. Dankzij de ProSense-technologie zal deze wasdroger altijd de duur en intensiteit van het gekozen programma afstemmen op de hoeveelheid was. Ook wordt steeds het vochtgehalte gemeten. Zo weet de warmtepomp droger wanneer hij klaar is en zal automatisch uitschakelen als het programma voltooid is. Je was wordt zo snel en goed droog op de door jou ingestelde graad.

Bediening en gebruiksgemak

Het drogen van was met de AEG warmtepompdroger is een fluitje van een cent. Je laadt het apparaat vol, kiest een programma en de slimme ProSense technologie doet de rest. Als je wilt dat het drogen op een later tijdstip begint, dan kun je dat tot 20 uur van tevoren instellen. Met de duidelijke draaiknop, drukknoppen en display aan de voorkant van de droogkast kun je alles goed instellen. Zo kies je precies het juiste programma voor de lading die je erin doet.

Motor, filter en onderhoud

Het unieke ÖKOFlow filter van AEG maakt het onderhoud van je warmtepompdroger een stuk gemakkelijker. Nu wordt stof maar op een enkele plek in je wasdroger verzameld. Hier kun je makkelijk bij en het filter hou je zo zelf goed schoon. Of je kunt het periodiek vervangen om de levensduur van je apparaat te verlengen en het energieverbruik laag te houden. Daarnaast is de motor krachtig en stil en werkt goed en zonder veel slijtage.

Voor wie is de AEG warmtepompdroger geschikt?

De T7DBN460 warmtepomp droogkast is iets duurder in aanschaf dan een aantal vergelijkbare modellen van AEG. Dat verdient zich echter op den duur weer terug door het erg zuinige A+++ label. Door de goede bouwkwaliteit en lange levensduur van de warmtepompdroger kan hij in ieder geval jaren mee, zodat je optimaal kunt profiteren van dat lage energieverbruik.

Belangrijkste eigenschappen van de AEG T7DBN460 warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A+++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Zijde, Gemixt, Katoen, Kastdroog, Beddengoed, Sportkleding, Strijkdroog, Synthetisch