AEG T8DB86ES warmtepompdroger

AEG T8DB86ES warmtepompdrogerAEG T8DB86ES warmtepompdroger kopen? | Droog alles rechtstreeks uit de wasmachine. Dankzij het AbsoluteCare-systeem en geavanceerde technologieën kan de AEG T8DB86ES alle soorten kleding drogen. De vorm blijft behouden en zelfs wol krimpt niet – gegarandeerd. Daar zorgen een gevoelige temperatuurregeling en gecontroleerde trommelbewegingen voor. Deze wasdroger is zeer zuinig en heeft een A+++ energielabel voor het verbruik. Met een vulgewicht van acht kilogram is de droger groot genoeg voor grote gezinnen met meerdere kinderen.

In het kort

De AEG T8DB86ES is een totaaloplossing voor het drogen van je kleren. Met speciale programma’s voor alle textielsoorten is het geen probleem om alles dat uit de wasmachine komt, machinaal te drogen. Je hoeft dus nooit meer iets hangend of liggend te drogen en zo bespaar je tijd en ruimte in het huis. Door de grote droogtrommel heb je genoeg ruimte om de kleren van een groot gezin met meerdere kinderen te drogen.

Mogelijkheden van de AEG T8DB86ES warmtepompdroger

Met de T8DB86ES kun je ieder kledingstuk probleemloos, makkelijk en snel drogen. Wol wordt tegen de wand van de droger gedrukt, zodat het veilig droogt zonder te krimpen. Zijde en fijne stoffen worden luchtig door elkaar geschud, doordat de trommel van de AEG T8DB86ES van richting verandert tijdens het drogen. De wasdroger gaat efficiënt om met warmte en energieverbruik en droogt kleding op de helft van de temperatuur van conventionele wasdrogers. Dat is niet alleen zuiniger, maar ook veiliger voor je kleren.

Gebruikte technologieën

De AEG T8DB86ES warmtepomp droogkast is een wonder van de nieuwste techniek op het gebied van was drogen. Het AbsoluteCare-systeem zorgt voor een veilige en optimale droging van al je wasgoed. De AEG SensiDry-technologie is speciaal ontwikkeld om een lagere droogtemperatuur mogelijk te maken. Zo verbruik je minder energie en stel je de kleding niet bloot aan te hoge temperaturen. Een verder, optimaal energieverbruik wordt gerealiseerd door ProSense-technologie. Deze stemt temperatuur en droogtijd af op de grootte van de lading en hoe vochtig deze nog is.

Geschikt voor welke kleding?

Met deze AEG wasdroger kun je elk kledingstuk drogen. Wol wordt voorzichtig gedroogd en plat tegen de trommel gedrukt. Dit zorgt ervoor dat deze niet krimpt in de wasdroger. Het resultaat is zelfs beter vergeleken met liggend drogen. Zijde en fijne stoffen worden goed door elkaar geschud, zodat de vorm beter behouden blijft. Ze komen met minder kreukels uit de droger dan ooit. En zelfs speciale outdoor kleding kan in de droger: de ademende eigenschappen en waterdichtheid worden hersteld, zodat deze kleding weer als nieuw uit de droger komt.

Energie en prestaties

Dankzij de geavanceerde technieken die de T8DB86ES warmtepompdroger gebruikt, is deze energiezuiniger dan ooit. Uitgerust met de speciale ProSense-technologie zal de warmtepomp droger nooit langer of intensiever draaien dan nodig is voor de lading: Of het nu een snel programma is van een paar kledingstukken, of de was van een hele week. Door de warme lucht efficiënt te laten circuleren, kan deze wasdroger bovendien toe met een temperatuur die de helft is van conventionele wasdrogers. Met al deze slimme technieken heeft de AEG T8DB86ES het zuinigste energielabel van A+++.

Bediening en gebruiksgemak

Dankzij het grote, heldere en duidelijke lcd-display kun je precies zien wat de warmtepompdroger aan het doen is, op ieder moment. Zo geeft hij bijvoorbeeld de resterende droogtijd aan. Je kunt kiezen voor een uitgestelde start, tot 20 uur van tevoren. Daarnaast heeft de AEG T8DB86ES een groot aantal droogprogramma’s, voor iedere soort textiel en gewenst resultaat. Bovendien is in- en uitladen van de wasdroger een fluitje van een cent: Dankzij de led binnenverlichting in de trommel zie je alle was en blijven er geen sokken meer achter in het donker.

Motor, filter en onderhoud

Het unieke ÖKOFlow-systeem zorgt voor een laag energieverbruik en is eenvoudig in het onderhoud. De efficiënte ÖKOInverter-motor in deze warmtepompdroger werkt zonder koolborstels en is daardoor zeer betrouwbaar en duurzaam: trillingen worden bij de warmtepomp droogkast tot een minimum beperkt. Hierdoor slijt de motor minder en produceert deze ook aanzienlijk minder geluid. Door de hoge kwaliteit van de motor geeft AEG er maar liefst 10 jaar garantie op, als je de wasdroger registreert.

Voor wie is de AEG warmtepompdroger geschikt?

Als je geen zin, tijd of ruimte hebt om was op te hangen of neer te leggen om te drogen, is de T8DB86ES absoluut een uitkomst. Het maakt niet uit wat voor soort textiel het is, want deze wasdroger is volkomen veilig. En door de ruime droogtrommel die tot 8 kg per keer aankan, is de warmtepomp droger ook geschikt voor grotere huishoudens, zoals gezinnen met meerdere kinderen. Als je dus het beste droogresultaat wilt voor meerdere personen, is deze wasdroger geschikt voor jou.

Belangrijkste eigenschappen van de AEG T8DB86ES warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A+++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Koud, Zijde, Gemixt, Katoen, Kastdroog, Beddengoed, Extra droog, Sportkleding, Strijkdroog, Verfrissen