AEG T8DE84EW warmtepompdroger

AEG T8DE84EW warmtepompdrogerAEG T8DE84EW warmtepompdroger kopen? | Met een transparante deur kun je altijd je was tijdens het drogen in de gaten houden. Maar dat is eigenlijk helemaal niet nodig. De AEG T8DE84EW beschermt je was namelijk optimaal dankzij de AbsoluteCare-technologie. Wol krimpt niet, katoen kreukt niet en zijde blijft zacht en soepel, dankzij een intelligente behandeling. De sensoren houden vochtigheid en temperatuur steeds in de gaten, en passen de temperatuur en trommelbeweging steeds aan. Zo bereik je het beste resultaat op het gebied van was drogen.

In het kort

De was drogen van het hele gezin? Met de droogtrommel van de AEG T8DE84EW, waar 8 kg aan was per droogbeurt in kan, lukt het moeiteloos. De sportkleren van je kinderen worden er net zo makkelijk droog in als je nette overhemden of blouse. Het AbsoluteCare systeem stemt het gekozen droogprogramma goed af op de inhoud. Bovendien zorgt de ProSense-technologie voor een efficiëntere werking en verbruikt de warmtepomp droger minder energie dan conventionele warmtepompdrogers. Dat zie je terug in het A++ label en aan je energierekening.

Mogelijkheden van de AEG T8DE84EW warmtepompdroger

In principe kun je iedere kledingsoort in de T8DE84EW drogen. Er zijn speciale programma’s voor de verschillende soorten textiel: Katoen, synthetisch, wol en zijde. Ook kun je een gemengd programma kiezen. Er is ook een speciaal programma voor beddengoed, dus ook grote stukken textiel kun je ermee drogen. Verder draait de trommel in verschillende richtingen, zodat je was efficiënter droog wordt, en lekker luchtig uit de droger komt. Van even opfrissen tot het kastdroog maken van natte was net uit de wasmachine.

Gebruikte technologieën

De AEG T8DE84EW wasdroger zit boordevol nieuwe technologieën waarmee AEG haar wasdrogers uitrust. Het AbsoluteCare systeem is speciaal ontwikkeld om alle soorten textiel veilig te drogen, zodat de levensduur van je kleding aanzienlijk wordt verlengd. Dat kan door de SensiDry technologie, die de lucht efficiënt circuleert waardoor de temperatuur lager is dan bij conventionele warmtepompdrogers. En het ProSense systeem meet continu hoeveel was er in de trommel zit, en hoeveel vocht er is.

Geschikt voor welke kleding?

Je kunt met een gerust hart wollen truien, zijden blouses en synthetische sportkleren in deze AEG warmtepompdroger drogen. De temperatuur is laag genoeg om de textielvezels niet te beschadigen, zodat je kleding langer goed blijft en in vorm. Hoe vaak je de droger ook gebruikt. Ook zal wollen kleding niet krimpen: dankzij AbsoluteCare bereik je soms zelfs betere resultaten dan met liggend drogen. De trommel kan verschillende kanten op draaien en op verschillende snelheden. De intelligente systemen van deze warmtepomp droogkast kiezen steeds voor de beste optie om je kleding optimaal te beschermen.

Energie en prestaties

Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger, kun je tevreden zijn met de AEG T8DE84EW. Dankzij de toegepaste technieken is deze zuinig genoeg om aan het A++ label te voldoen, en dat zul je merken aan de energierekening. Hoeveel was je ook in de ruime droogtrommel doet, dankzij de slimme ProSense-technologie zal de wasdroger nooit te lang doorgaan met het programma. In plaats daarvan past de droger automatisch het programma aan op gewicht en vochtigheid van de lading was erin. Ook wordt deze dynamisch bijgestuurd tijdens het drogen.

Bediening en gebruiksgemak

De T8DE84EW warmtepompdroger laat zich eenvoudig instellen met een grote draaiknop, waar de afzonderlijke programma’s te zien zijn. Je ziet precies wat er met je was gebeurt door de transparante deur van de trommel, en door het grote, duidelijke lcd-display. Je hoeft alleen maar het juiste programma te kiezen, en de slimme ProSense- en SensiDry-technologie doet de rest. Daarnaast kun je de start uitstellen tot 20 uur, waarna de droger automatisch stopt als het programma is afgerond.

Motor, filter en onderhoud

Het ÖKOFlow filtersysteem van de AEG warmtepompdroger maakt onderhoud makkelijk en zorgt voor een extra lange levensduur van je T8DE84EW. In plaats van meerdere filters, heb je hiermee maar een filter dat je moet onderhouden, en zo blijft de wasdroger langer goed werken met hetzelfde energieverbruik. De motor produceert ook niet al te veel geluid: met 66 dB kun je hem gerust aanzetten als je thuis bent. En om lang gebruiksplezier van deze warmtepomp droogkast te garanderen, geeft AEG er een garantie op waarvoor je online kunt registreren.

Voor wie is de AEG warmtepompdroger geschikt?

Zuinig, stil en met een ruime capaciteit: de AEG T8DE84EW biedt een hele hoop voordelen voor gezinnen met meerdere kinderen. Zeker als je geen zin of tijd hebt om delicate kledingstukken, zoals wol, zijde en synthetische stoffen, apart te drogen, is het een goede keuze. Door het AbsoluteCare systeem is er geen gevaar dat je kleding beschadigt. De A++ wasdroger bespaart tijd, geld en ruimte in huis voor je dagelijkse of wekelijkse droogbeurt.

Belangrijkste eigenschappen van de AEG T8DE84EW warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Koud, Zijde, Gemixt, Katoen, Kastdroog, Beddengoed, Extra droog, Sportkleding, Strijkdroog, Verfrissen