AEG T8DE86ES warmtepompdroger

AEG T8DE86ES warmtepompdrogerAEG T8DE86ES warmtepompdroger kopen? | Een top-of-the-line wasdroger vind je in de T8DE86ES wasdroger van AEG. Voor een aardige aanschafprijs krijg je heel veel droger: een A+++ energielabel, AbsoluteCare-technologie om je kleding optimaal te beschermen, en een efficiënt ÖKOFlow filtersysteem wat duurzaam en makkelijk te onderhouden is. Genoeg redenen dus om voor deze kwalitatief hoogwaardige wasdroger te kiezen. Zeker als je alle kledingstukken wilt kunnen drogen van het hele gezin, zit je goed met de AEG T8DE86ES. Er kan tot 8 kg aan was in die je veilig en efficiënt droog krijgt.

In het kort

De AEG T8DE86ES warmtepompdroger is alles wat je nodig hebt om nooit meer een waslijn te hoeven spannen. Voor een gezin met meerdere kinderen kun je iedere week opnieuw de was erin drogen, zelfs wol of fijne, zijden kledingstukken. Deze wasdroger is namelijk voorzien van allerlei slimme technieken om je kleding optimaal te beschermen. Je kunt met de hand kiezen uit 10 verschillende programma’s, maar ook gerust vertrouwen op de SensiDry- en ProSense-systemen om je kleding goed, snel en veilig droog te krijgen.

Mogelijkheden van de AEG T8DE86CS warmtepompdroger

Met het kiezen van het juiste programma en de slimme technieken aan boord van de AEG T8DE86CS wasdroger, kun je ieder kledingstuk aan. Wol wordt veilig droog doordat het plat tegen de trommel wordt gedrukt. Dat werkt net zo goed of zelfs beter dan liggend drogen en voorkomt het krimpen van de vezels. Doordat de trommel in twee richtingen kan draaien (bij conventionele drogers is dit vaak maar in een richting), kan hij ook luchtiger en daardoor met minder kreukels fijne stoffen, zoals katoen en zijde, drogen.

Gebruikte technologieën

Onder de naam AbsoluteCare heeft AEG een systeem ontwikkeld voor de duurdere modellen warmtepompdroger, die zeer geschikt zijn voor allerlei soorten fijne stoffen. De lucht wordt gecirculeerd door het SensiDry systeem, wat tot twee keer minder hoge temperaturen nodig heeft dan conventionele drogers. Hierdoor is schade aan je kleding door te hete lucht bij het drogen niet meer aan de orde. Tot slot beschikt de AEG T8DE86CS over ProSense, waarmee hij steeds gewicht en vochtigheid meet. Hier stemt de droger het programma op af, zodat hij nooit te veel of te weinig tijd en energie besteedt aan het drogen van je kleding.

Geschikt voor welke kleding?

Je kunt met gemak je wollen kleren, katoenen of synthetische overhemden, spijkerbroeken, beddengoed en zelfs fijne, zijden kledingstukken drogen in deze warmtepompdroger van AEG. Het is ook erg goed om waterafstotende, outdoor kleding te drogen. De stof herstelt door de zachte, warme lucht van de droger en krijgt daardoor zijn waterwerende, ademende eigenschappen goed terug, en voelt zo weer als nieuw. Fijne stoffen blijven beschermd door het AbsoluteCare systeem en dat zorgt voor een lange levensduur van je favoriete kleren.

Energie en prestaties

De AEG Lavatherm T8DE86CS warmtepomp droogkast heeft het hoogste energielabel, A+++. Het verbruik is dan ook erg laag, wat de relatief hoge aanschafkosten zeker goedmaakt. Je kunt de trommel zo vol of leeg laden als je wilt, als je binnen de capaciteit van 8 kg blijft. De droger zal zelf de hoeveelheid was wegen, en die vervolgens zo efficiënt mogelijk drogen. Je hebt dus nooit te veel of te weinig energie verbruikt voor het gewenste resultaat. Je kleding wordt keer op keer goed droog zonder energie te verspillen.

Bediening en gebruiksgemak

Deze AEG Lavatherm T8DE86CS droger heeft een mooi, groot en duidelijk display, waarop je alle gekozen instellingen goed kunt aflezen. Hier vind je ook informatie over hoe lang het programma nog duurt. Als de warmtepomp droger klaar is, wordt je met een signaal gewaarschuwd. Zo weet je wanneer je hem uit moet laden. Een tijdgestuurd programma kiezen kan ook. Verder kun je ervoor kiezen de droger op een later tijdstip te laten beginnen.

Motor, filter en onderhoud

Het ÖKOFlow systeem van AEG is efficiënt, van topkwaliteit en gemakkelijk te onderhouden. Het combineert alle filterfunctionaliteit in een filter. Dit filter kun je gemakkelijk uitnemen en schoonmaken. Zo gaat je wasdroger langer mee en neemt het energieverbruik niet toe. Condens vang je op in een speciaal reservoir, of sluit je eventueel aan op waterafvoer. De motor maakt niet veel lawaai: het geluidsniveau bedraagt maximaal 66 dB.

Voor wie is de AEG warmtepompdroger geschikt?

Dit is duidelijk een warmtepompdroger voor de veeleisende gebruiker. Vooral gezinnen met meerdere kinderen kunnen optimaal profiteren van de capaciteit, mogelijkheden en zuinigheid van de AEG T8DE86CS Lavatherm wasdroger. Je kunt de warmtepomp droogkast overal kwijt en altijd laten draaien, want hij maakt weinig lawaai. De hoge kwaliteit, mogelijkheden en zuinigheid maken dit zeker een aanrader als hij in je budget past.

Belangrijkste eigenschappen van de AEG T8DE86ES warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A+++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Koud, Zijde, Katoen, Kastdroog, Beddengoed, Extra droog, Sportkleding, Strijkdroog, Synthetisch, Verfrissen