AEG T9DE87CS warmtepompdroger

AEG T9DE87CS warmtepompdrogerAEG T9DE87CS warmtepompdroger kopen? | Als je geen concessies wilt doen aan mogelijkheden, kwaliteit en energiezuinigheid, is de T9DE87CS van AEG de warmtepompdroger voor jou. Het is zeker niet de goedkoopste wasdroger, maar de aanschaf betaalt zich terug door de topklasse bouwkwaliteit, het zeer zuinige energieverbruik (label A+++) en de slimme technologieën die je kleding langer zo goed als nieuw houden. Met maar liefst 17 programma’s heb je alle controle, maar de droger is zelf slim genoeg om je was optimaal te drogen zonder dat je daar over na hoeft te denken.

In het kort

De AEG T9DE87CS heeft alle technieken en functies aan boord die een warmtepompdroger van AEG zo goed maken. Het lage energieverbruik komt tot stand door slimme sensor- en stuurtechniek, die het programma niet langer of intensiever laat draaien dan nodig. Dat scheelt energie en je was is sneller droog. Maak je geen zorgen als je wol, zijde of speciale outdoor kleding wilt drogen. Daar zijn speciale programma’s voor, die ze in perfecte conditie houden. Keer op keer opnieuw voorkom je krimp, schade en vervorming van je kleren met deze slimme en veilige warmtepomp droger.

Mogelijkheden van de AEG T9DE87CS warmtepompdroger

Je kunt kiezen een 17-tal programma’s om je was te drogen zoals jij wilt. Kies bijvoorbeeld voor kastdroog, strijkdroog of extra droog om je kleding extra te beschermen. Maar je kunt dat ook gerust aan de droger zelf overlaten: wollen kleding wordt plat tegen de trommel gedrukt, zodat deze droogt zonder te krimpen. Dit kan zelfs beter uitpakken dan liggend met de hand drogen. Zijde en andere fijne stoffen worden zachtjes en luchtig op en neer geschud. Zo kreuken ze niet en behouden ze beter hun natuurlijke vorm.

Gebruikte technologieën

AbsoluteCare is de verzamelnaam van AEG voor alle technische hoogstandjes die zorgen dat je kleding optimaal beschermd wordt tijdens het drogen. Daarmee kun je zonder zorgen fijne kledingstukken, wol en zelfs outdoor kleding in de droger doen. Met ProSense houdt de AEG T9DE87CS zelf goed de was in de gaten: hoeveel er in de trommel zit en hoe vochtig deze is. Daarmee wordt door de warmtepomp droogkast een efficiënt en energiezuinig droogresultaat bereikt. FiberPro identificeert de natte plekken en droogt gericht en gelijkmatig. Zo blijft de stof zacht en makkelijk te strijken.

Geschikt voor welke kleding?

Als je nooit kleding wilt ophangen aan de waslijn, of liggend wilt laten drogen, ben je helemaal klaar met deze AEG warmtepompdroger. Zijde, katoen, wol en synthetische stoffen blijven lange tijd zo goed als nieuw in deze droger. Je outdoor kleding wordt er weer waterdicht en ademend in als nieuw, door de vezelherstellende werking van het SensiDry luchtcirculatiesysteem. En met FiberPro blijft iedere stof zacht, soepel en vormvast. Je kunt al je kleren en textiel dus zo vaak drogen als je wilt in de T9DE87CS.

Energie en prestaties

De AEG T9DE87CS heeft niet voor niets het hoogste label, A+++, op het gebied van zuinigheid en energieverbruik. Het is een erg zuinige wasdroger die op jaarbasis voor niet veel meer dan 40 euro aan energie zal kosten, bij gemiddelde tarieven en verbruik. Zo betaalt de investering zich vanzelf terug. De droogtemperatuur is namelijk veel lager dan die van conventionele drogers, door het slimme en efficiënte luchtcirculatiesysteem. Voor het beste droogresultaat zit je dus goed met deze wasdroger met warmtepomptechniek.

Bediening en gebruiksgemak

De beste resultaten bereik je met de AEG T9DE87CS warmtepompdroger door het juiste programma te kiezen. Dat kan heel makkelijk: met de draaiknop kies je het juiste programma, dat je terugziet op het LogiControl display. Er zijn speciale programma’s voor stof- en kledingtype, maar ook tijdgestuurde programma’s als je liever zelf de controle wat meer hebt. De starttijd uitstellen kan ook, tot 20 uur van tevoren.

Motor, filter en onderhoud

Het filter van de T9DE87CS warmtepomp droogkast is opgezet volgens het ÖKOFlow-systeem. Dit zorgt voor een laag energieverbruik en is makkelijk te onderhouden. In plaats van meerdere locaties, zit er nu maar een, makkelijk uitneembaar filter in de droger. De motor draait efficiënt, stil en met een minimum aan slijtage, voor jaren gebruiksgemak. Alle technische mogelijkheden zorgen voor een zo optimaal mogelijke werking van de droger.

Voor wie is de AEG warmtepompdroger geschikt?

Als je de allerbeste warmtepompdroger zoekt, is de AEG T9DE87CS een serieuze kandidaat. De bouwkwaliteit is van topklasse, en de mogelijkheden zijn zowat de meest uitgebreide als je bij een wasdroger van AEG kunt vinden. Dat maakt dat je zowat iedere soort kleding aankunt met deze wasdroger. De relatief duurdere aanschaf wordt niet alleen maar goedgemaakt door de hoge kwaliteit, maar ook door de energiezuinigheid.

Belangrijkste eigenschappen van de AEG T9DE87CS warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A+++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Eco, Wol, Zijde, Gemixt, Katoen, Delicaat, Kastdroog, Beddengoed, Extra droog, Strijkdroog, Synthetisch