Bosch WTW87562FG warmtepompdroger

Bosch WTW87562FG warmtepompdrogerBosch WTW87562FG warmtepompdroger kopen? | Heb je een allergie, waar je met je kleding drogen rekening mee moet houden? Dan doe je met de Bosch WTW87562FG wasdroger een goede aankoop. Deze droger beschikt over een speciaal programma, AllergyPlus, waarmee je allergenen zoals dierenharen en pollen effectief verwijdert uit je kleding. Hij droogt tot 35 minuten sneller dan conventionele drogers en heeft een zelfreinigende condensor: een uitstekende huishoudhulp dus. Hij kan de kleren van het hele gezin van 3 tot 5 personen in de ruime droogtrommel wassen.

In het kort

Bosch maakt naast gereedschap ook huishoudelijke apparatuur van hoge kwaliteit. De WTW87562FG is een wasdroger waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Door de zelfreinigende condensor heb je er zo goed als geen omkijken naar: je kunt keer op keer zonder gedoe een was drogen. Hij is voorzien van slimme snufjes om je was optimaal en energiezuinig droog te krijgen, zoals het SensitiveDrying System en een zelfreinigende condensor. Dus als je keer op keer het beste droogresultaat wilt, is dit een goede kandidaat.

Mogelijkheden van de Bosch WTW87562FG warmtepompdroger

Deze Bosch warmtepompdroger beschikt over een speciaal vormgegeven trommel. Dankzij de trommelstructuur, onderdeel van het SensitiveDrying-systeem, wordt je wasgoed voorzichtig en met milde, niet te warme lucht gedroogd. Het resultaat is kleding die kreukvrij en zonder beschadigingen wordt gedroogd. Daarmee kun je zonder zorgen de was van het hele gezin drogen, tot 8 kg per keer. Je kiest daarvoor een van de 14 speciale programma’s. Ook kun je verschillende soorten textiel door elkaar erin doen en hierna het speciale mix programma kiezen.

Gebruikte technologieën

Daarnaast heeft de Bosch WTW87562FG warmtepomp droogkast een SelfCleaning condensor. Die hoef je dus niet met de hand schoon te maken. Bovendien zorgt een continu schone condensor ook voor minder energieverbruik. Je wasgoed wordt voorzichtig drooggemaakt dankzij het SensitiveDrying System. Met dit systeem wordt de lucht zachtjes over de was geblazen, waarbij de trommelstructuur speciaal is gemaakt om de was luchtig door elkaar te schudden. Bovendien is deze wasdroger van Bosch voorzien van een speciale functie: AllergyPlus. Deze techniek haalt extra goed pollen, dierenharen en andere allergenen uit je wasgoed.

Geschikt voor welke kleding?

Je kunt je wollen en fijne kledingstukken net zo makkelijk in de Bosch WTW87562FG wasdroger doen als katoenen en synthetische kleiding, en op hun eigen programma draaien. Ook kussens met dons kun je erin droog krijgen, net zoals sportkleding, handdoeken en beddengoed. Dankzij de veilige droogtechnieken beschadigt je wasgoed niet in deze wasdroger. Ook wordt krimp tegengegaan door de zachte rotatie, speciaal vormgegeven trommelwand en milde luchttemperatuur.

Energie en prestaties

Dankzij de zelfreinigende condensor is de Bosch WTW87562FG veel zuiniger dan wasdrogers die dat niet hebben. Dat resulteert in een energielabel van A++. Ook is deze wasdroger van Bosch veel sneller in het drogen dan andere, conventionele wasdrogers: hij doet er tot wel 35 minuten minder lang over. Door de zelfreinigende condensor loopt het energieverbruik ook niet op. De Bosch WTW87562FG is veilig voor kleding en zal de vezels niet vervormen of beschadigen, door gebruik te maken van een lage droogtemperatuur. Dit resulteert dan ook in minder energieverbruik.

Bediening en gebruiksgemak

De bediening van de Bosch WTW87562FG wasdroger gebeurt met duidelijke knoppen en standen. Alle programma’s zijn in het Nederlands en Frans gelabeld. Op het goed te lezen display kun je alle informatie duidelijk weergegeven zien. Bovendien is de droogtrommel verlicht van binnen, dus is het makkelijk te zien of er sokken achterblijven als je de droogtrommel leegmaakt. De start van het droogprogramma kun je tot 24 uur van tevoren uitstellen, als je liever in de daluren droogt, of wanneer je niet thuis bent. Verder beschikt de warmtepomp droogkast over een kinderslot, dus spelende kinderen zullen niet per ongeluk de deur open kunnen doen.

Motor, filter en onderhoud

De WTW87562FG heeft een AntiVibration-wand. Deze is speciaal ontwikkeld voor meer stabiliteit en minder trillingen. Daardoor draait hij stil rond, met een geluidsvermogen van maar 64 dB. Een ander belangrijk voordeel is de zelfreinigende condensor. Deze zorgt ervoor dat je minder onderhoud met de hand hoeft uit te voeren. En de prestaties en het energieverbruik blijven hierdoor ook goed op niveau. De Bosch warmtepompdroger droogt sneller en efficiënter dan conventionele drogers en daarmee bespaar je tijd en geld.

Voor wie is deze Bosch warmtepompdroger geschikt?

Als je de was doet voor het hele gezin, en deze veilig, goed en snel wilt drogen, is de Bosch WTW87562FG wasdroger de investering zeker waard. Het toestel is dan ook niet voor niets een van de best verkochte warmtepompdrogers. Het droogresultaat is uitstekend en dankzij AllergyPlus komt je wasgoed er frisser uit dan ooit. Met deze wasdroger heb je geen last meer van dierenharen, pollen en allergenen die achterblijven. Hij is stil, zuinig en veilig voor alle gangbare soorten textiel.

Belangrijkste eigenschappen van de Bosch WTW87562FG warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Koud, Dekens, Katoen, Delicaat, Kastdroog, Allergieën, Handdoeken, Overhemden, Sportkleding