Bosch WTYH8782NL warmtepompdroger

Bosch WTYH8782NL warmtepompdrogerBosch WTYH8782NL warmtepompdroger kopen? | De Bosch WTYH8782NL is een van de beste wasdrogers die Bosch in het assortiment heeft. Met een erg zuinig A+++ label, een speciaal vormgegeven Sensitive Drying trommel en bediening via je smartphone, op afstand. Hij is stiller, zuiniger, beter en sneller dan veel andere, conventionele wasdrogers. Hij is ruim genoeg om 8 kg was per droogbeurt in te drogen, die in maximaal 148 minuten droog wordt. Genoeg voor een gezin van 3 tot 5 personen.

In het kort

De Bosch WTYH8782NL warmtepomp droogkast gebruikt zeer weinig energie en maakt weinig geluid (slechts 62 decibel). Daarnaast levert deze warmtepomp droger topprestaties en is dankzij de zelfreinigende condensor heel gemakkelijk in het onderhoud. De droger heeft een trommel met een inhoud van 8 kg, dus je kunt er de was van een gezin van 3 tot 5 personen in drogen. Een extra handigheidje is dat de wasdroger is aan te sluiten op je wifi-netwerk. Zo kun je hem bedienen en in de gaten houden met de speciale Home Connect App.

Mogelijkheden van de Bosch WTYH8782NL warmtepompdroger

De Bosch WTYH8782NL is een hoogwaardige wasdroger is met alle functies en mogelijkheden die je verwacht van een dergelijke machine. Daarnaast is het mogelijk om deze te gebruiken in een Smart Home omgeving. Hier heeft de droger een wifi-adapter voor. Zo kun je altijd de status bekijken, de warmtepompdroger instellen, of aan- en uitzetten met de handige Home Connect app. Deze app stuurt je bijvoorbeeld een berichtje als je was droog is, zodat je weet wanneer je de droger moet uitladen als je op de bank zit.

Gebruikte technologieën

Dankzij wifi is het mogelijk de warmtepompdroger van Bosch aan te sluiten op een Home Connect systeem. Dit houdt in dat je slimme apparaten met een app verbindt en aanstuurt. Home Connect is een universeel systeem voor verschillende merken en soorten apparaten, zodat het een ideale basis is voor een Smart Home omgeving. Als droger levert de WTYH8782NL veilige topprestaties door het gebruik van SensitiveDrying, waar ook de Softdesign trommel deel van uitmaakt.

Geschikt voor welke kleding?

Al je kleding kun je in deze warmtepompdroger van Bosch kwijt. Delicate kleding en fijne stoffen worden goed beschermd door de speciaal vormgegeven Softdesign trommel. Het complete samenspel van SensitiveDrying zorgt verder voor een temperatuurefficiënte luchtstroom. Zo wordt je kleding niet te heet verhit. Kleding in de Bosch WTYH8782NL is dus optimaal beschermd tegen krimp, beschadigen en vervormen van de vezels. Je kunt er dus met een gerust hart je katoen, wol, zijde en synthetische stoffen in doen, in alle soorten en maten: van het fijnste stukje stof tot compleet beddengoed en kussens.

Energie en prestaties

Met een energielabel van A+++, de hoogste gradatie, is dit een van de zuinigste wasdrogers die er zijn. Dat blijft ook zo, want de zelfreinigende condensor zal niet snel gaan verstoppen en daardoor meer energie verbruiken. Bovendien beschikt deze droger met warmtepomptechniek over een DUO-tronic vochtmeetsysteem, zodat er niet onnodig warmte wordt verspild tijdens het drogen.

Bediening en gebruiksgemak

Een groot voordeel van de warmtepompdroger van Bosch is het bedieningsgemak met de Home Connect functies. Met dit slimme systeem, bedoeld voor een merkonafhankelijke Smart Home omgeving, sluit je allerlei apparaten aan met diverse functies. De bediening kan met een app op smartphone, smartwatch of tablet. Het is overigens ook mogelijk om met een aantal stemcommando’s je apparaten te bedienen. Daarvoor neem je een Google Home, of Amazon Echo apparaat op in je Home Connect netwerk. Allemaal via wifi, dus je hoeft geen kabels te trekken. Je kunt de Bosch warmtepompdroger natuurlijk ook gewoon bedienen met de duidelijke knoppen en het heldere display op de droger zelf.

Motor, filter en onderhoud

Bosch rust de high-end wasdrogers zoals de WTYH8782NL uit met een zelfreinigende condensor. Zo heb je er dus heel weinig onderhoud aan. Deze condensor spoelt zichzelf tijdens het drogen vier keer door. Daardoor blijft hij niet alleen schoon, maar dat houdt ook het energieverbruik laag, gedurende de gehele levensduur van de machine. Een ander voordeel van deze droger is de Anti-Vibration technologie in motor, trommelophanging en behuizing. Daardoor produceert de warmtepomp droogkast heel weinig geluid tijdens het drogen: slechts 62 dB.

Voor wie is de Bosch warmtepompdroger geschikt?

Als voor jou een Smart Home meer is dan een gimmick, en je er serieuze plannen mee hebt, sla je de plank niet mis met de Bosch WTYH8782NL als slimme wasdroger. Home Connect heeft potentie om je huishouden naar het volgende niveau te tillen en deze hoogwaardige warmtepomp wasdroger past daar uitstekend in. Ook als je geen behoefte hebt aan de Home Connect functies, heeft hij nog steeds topprestaties en kwaliteit te bieden voor iedereen.

Belangrijkste eigenschappen van de Bosch WTYH8782NL warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A+++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Koud, Zijde, Gemixt, Katoen, Hygiëne, Kastdroog, Allergieën, Extra droog, Handdoeken, Overhemden, Strijkdroog, Synthetisch