Miele TSB 143 WP warmtepompdroger

Miele TSB 143 WP warmtepompdroger

Een wasdroger nodig? Dan merk je al snel dat er veel verschillende modellen op de markt te vinden zijn. Verschillende fabrikanten hebben namelijk drogers ontwikkeld in verschillende soorten en maten. Zo ook Miele. De fabrikant voegt hierbij altijd andere functies toe om ervoor te zorgen dat je eenvoudig jouw wasgoed droog kunt krijgen. Denk bijvoorbeeld aan de Miele TSB 143 WP warmtepompdroger. Deze droger heeft jou veel te bieden, waardoor het goed is om deze mee te nemen in het maken van een vergelijking.

Miele TSB 143 WPMiele TSB 143 WP warmtepompdroger

Deze warmtepompdroger van Miele is een eenvoudig apparaat, waarmee je nooit veel energiekosten gaat krijgen. Met energielabel A++ is het namelijk onwaarschijnlijk dat er veel energie wordt gebruikt. Hierdoor kun je ieder moment van de dag aan de slag gaan en is het voor de gemiddelde gezinnen een goede uitkomst. Jouw wasgoed is hierbij te allen tijde beschermd tegen krimpen en je kunt dankzij de verschillende programma’s bekijken hoe je jouw wasgoed gaat drogen.

In de doos

 • Miele TSB 143 WP warmtepompdroger
 • Handleiding
 • Condensafvoerslang 1,6m
 • Geurflacon

Technische specificaties

 • Energielabel: A++
 • Energieverbruik per jaar: 208 kWh
 • Droogcapaciteit: 7 kilogram
 • Programmaduur: 155 minuten
 • Geluidsniveau: 66 decibel
 • Aantal programma’s: 12
 • Bediening: Via app
 • Afmetingen (H x B x D): 85 x 59,6 x 57,5 centimeter

Voor- en nadelen van de Miele TSB 143 WP

De Miele TSB 143 WP warmtepompdroger kent verschillende voor- en nadelen. Het energielabel is een groot voordeel, doordat je hiermee verzekerd bent van een energiezuinig apparaat. Er zijn echter wel modellen die nog zuiniger zijn. Je moet daarom goed op gaan letten waar jij het beste mee uit bent. Wanneer je deze droger aanschaft, weet je wel zeker dat jouw wasgoed er altijd droog uitkomt. Deze Miele wasdroger is daarnaast voorzien van meerdere programma’s, welke je eenvoudig in kunt stellen. Je kunt dan tot 7 kilogram aan wasgoed drogen en jouw was is beschermd tegen krimpen dankzij de vochtigheidssensoren. Alle programma’s zijn daarbij ook aangepast aan het soort textiel dat in de trommel zit.

Bediening en onderhoud van de Miele TSB 143 WP

Het huishoudelijke apparaat kent een eenvoudige draaiknop waarmee de programma’s in te stellen staan. Zodra je de warmtepomp droogkast aangezet hebt, hoef je alleen nog maar aan deze knop te draaien. Je past zo ieder programma aan het wasgoed aan en hoeft er verder niet meer naar om te kijken. Je bent dus te allen tijde verzekerd van veel gebruiksgemak en hoeft hiervoor alleen nog maar aan die knop te draaien. Simpel.

Voor deze Miele machine is weinig wasdroger onderhoud nodig. De droger kent een pluizenfilter, welke leeggemaakt moet worden na gebruik. Hier worden namelijk alle haren en stoffen in opgevangen, zodat jouw wasgoed altijd schoon blijft. Ook zit er een filter onderin die regelmatig nagekeken moet worden. Hier wil namelijk ook wel eens wat in blijven hangen. Wanneer je al het onderhoud uit blijft voeren kun je ervoor zorgen dat jouw wasgoed niet vies gaat ruiken en altijd droog wordt op de manier die jij wilt hebben.

Conclusie Miele warmtepompdroger

Als je voor een relatief laag bedrag een warmtepompdroger aan wilt schaffen is de Miele TSB 143 WP warmtepompdroger een goede oplossing. Deze warmtepompdroger heeft jou veel te bieden, je kunt verschillende programma’s inschakelen en hij zorgt ervoor dat er geen krimping plaatsvindt. Voor jou is het alleen nog een kwestie van het apparaat aanzetten en wachten tot de was weer droog is. Nadat je deze redelijk goedkope warmtepompdroger hebt aangeschaft, wil je nooit meer iets anders.