Miele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger

Miele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger

Tegenwoordig moeten de apparaten steeds luxer. Dit zie je ook terug bij veel drogers. Waar het eerst voornamelijk om een draaiknop ging om de juiste programma’s in te stellen, wordt er vandaag de dag steeds vaker gebruik gemaakt van een mobiele app. Dit zie je ook bij de Miele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger. Echter heeft deze Miele warmtepompdroger nog meer te bieden dan alleen deze eenvoudige bediening. Lees daarom snel verder en ontdek wat je kunt verwachten als je deze droger aanschaft.

Miele TSJ 663 WP EcoMiele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger

Op het eerste gezicht zou je het misschien niet zeggen, maar dit model is een van de meest veelzijdige drogers op de markt. Je hebt een energiezuinig apparaat, waarmee alles naar behoren gedroogd wordt. Daarbij heb je meerdere sensoren tot jouw beschikking. Deze sensoren maken het onwaarschijnlijk dat jouw wasgoed gaat krimpen. Voeg dan direct een lekker geurtje toe in de geurflacon, zodat jouw was lekker fris ruikt. Jij hoeft na het drogen alleen nog een strijkijzer te pakken, waarna jouw wasgoed weer in de kast gelegd kan worden.

In de doos

 • Miele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger
 • Handleiding
 • Condensafvoerslang 1,6m
 • Geurflacon

Technische specificaties

 • Energielabel: A++
 • Energieverbruik per jaar: 193 kWh
 • Droogcapaciteit: 9 kilogram
 • Programmaduur: 208 minuten
 • Geluidsniveau: 64 decibel
 • Aantal programma’s: 19
 • Bediening: Via app
 • Afmetingen (H x B x D): 85 x 59,6 x 63,6 centimeter

Voor- en nadelen van de Miele TSJ 663 WP Eco

Met de voordelen van de Miele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger ben je overtuigd. Het grootste voordeel is de bediening via een app. Doordat je dit vanaf een afstand met jouw mobiel kunt doen kun je de droger namelijk ook aanzetten op jouw werk. Handig voor wanneer je het in de vroege ochtend bent vergeten. Ook de ruime trommel is een groot voordeel. Voor de grotere gezinnen kan alle was eenvoudig gedroogd worden.

Er zijn tevens veel functies op deze Miele wasdroger met warmtepompfunctie te vinden die jou kunnen helpen. Echter ontbreekt wel de stoomfunctie. Hierdoor blijven de kreukels in jouw wasgoed en moet je dus toch nog met het strijkijzer aan de gang. Een ander nadeel kan dan de prijs zijn. Dit is niet voor ieders budget weggelegd en je moet dus goed gaan bekijken of je tot een aankoop over wilt gaan.

Bediening en onderhoud van de Miele TSJ 663 WP Eco

Dankzij twee verschillende bedieningen kun je altijd zelf bepalen hoe je de Miele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger activeert. Je kunt ervoor kiezen om het direct met behulp van de draaiknop te doen als je de was erin doet, maar kunt ook met behulp van de app aan de slag gaan. Je hebt dan alle programma’s bij de hand en kunt aan de hand van het soort textiel bekijken welk programma je nodig hebt.

Ook wat betreft het onderhoud heb je weinig omkijken naar deze energiezuinige wasdroger. De warmtepomp droger heeft alleen een pluizenfilter die regelmatig schoongemaakt moet worden. Deze kun je verwijderen en de pluis eruit halen. Je zorgt er hiermee voor dat jouw wasgoed schoon blijft. Eens in de zoveel tijd kijk je ook de andere filters nog na.

Conclusie Miele warmtepompdroger

Met een redelijk budget kun je van alle gemakken voorzien zijn als je de Miele TSJ 663 WP Eco warmtepompdroger in het bezit hebt. De warmtepompdroger kent een grote hoeveelheid aan programma’s, welke helpen om het wasgoed op een goede manier te drogen. Doordat je met een mobiele app aan de slag kunt, heb je ook veel meer mogelijkheden. De investering is zijn geld hierdoor meer dan waard. Een van de beste warmtepompdrogers van dit moment.