Miele TWE 620 WP warmtepompdroger

Miele TWE 620 WP warmtepompdrogerMiele TWE 620 WP warmtepompdroger kopen? | De zuinigheid van de A+++ energieklasse in een hoogwaardige droger van topkwaliteit. Dat is wat de Miele TWE 620 WP in petto heeft voor jou. Je energierekening zal net zo blij zijn met deze warmtepompdroger als je wasgoed. Met dit toestel is het namelijk mogelijk om er alle soorten textiel haarfijn in te drogen. Door de circulatie van lucht en slimme sensoren wordt er geen warmte en energie verspild. De hoogwaardige motor, robuuste behuizing en onderhoudsvrije warmtewisselaar zorgen voor een levensduur van vele jaren, waarin je was er steeds weer als nieuw uitkomt.

In het kort

Miele staat garant voor de allerbeste kwaliteit in het huishouden. De Miele TWE 620 WP behoort tot de bovenklasse van de warmtepompdrogers van Miele, en is buitengewoon efficiënt in het drogen. Met een uitgebreid systeem aan sensors en een efficiënte warmtepomp worden je kleren op een lagere temperatuur gedroogd dan bij conventionele drogers. Dat is beter voor je kleding, want zo voorkom je dat de vezels beschadigen. Je kleding zal dus langer goed blijven. Met deze was droger kun je jaren vooruit, en zal je kleding goed verzorgd blijven, welke stoffen je er ook in doet.

Mogelijkheden van de Miele TWE 620 WP warmtepompdroger

Je vindt op de TWE 620 WP wasdroger een groot scala aan mogelijkheden om allerlei soorten wasgoed apart te kunnen drogen. Daarnaast heb je ook nog de keuze uit een kort programma om snel kleding extra te drogen, of een eco-programma voor nog meer zuinigheid. Wil je dat je was er nog lekkerder ruikend uitkomt? Met het unieke Miele FrangraceDos systeem kun je een geurcapsule toevoegen tijdens een droogbeurt. Zo komt je was schoon, droog en kreukvrij uit de droger.

Gebruikte technologieën

Dankzij EcoDry, het door Miele ontwikkelde systeem om de warmtewisselaar pluisvrij te houden, blijft het energieverbruik laag gedurende de hele levensduur van de droger. Met de SoftCare-trommel blijft je kleding lekker zacht en goed beschermd: dit is een honingraatstructuur aan de binnenkant van de trommel. De EcoComfort-technologie blaast hete lucht niet zomaar weg, maar circuleert deze: daardoor is deze Miele warmtepompdroger veel zuiniger dan een conventionele droger met luchtafvoerslang (luchtafvoerdroger).

Geschikt voor welke kleding?

De Miele TWE 620 WP warmtepomp droogkast is niet alleen een hoogwaardige en zuinige wasdroger, hij is ook nog eens heel erg veelzijdig. De programma’s stellen je in staat om naast katoen en synthetische stoffen, ook wol en fijne soorten textiel te drogen. Met de speciale programma’s voor overhemden, lingerie en delicate kleding zorg je ervoor, dat al je favoriete kleren de zorg krijgen die ze verdienen. Zelfs speciale outdoor kleding behoudt de speciale waterafstotende en ademende eigenschappen, of herstelt deze zelfs met het speciale programma voor impregneren.

Energie en prestaties

Het energielabel van A+++ bewijst dat deze Miele TWE 620 WP warmtepompdroger tot de zuinigste in z’n klasse behoort. Dat komt door de slimme EcoComfort luchtcirculatie: hierbij gaat de warmte niet verloren, maar wordt de lucht gecirculeerd en kan zo opnieuw gebruikt worden voor het drogen. Daarnaast zorgt de EcoDry-technologie met onderhoudsvrije warmtewisselaar voor een constant laag energieverbruik, ook na jaren gebruik. De warmtepomp houdt de temperatuur efficiënt laag voor minder energieverbruik en meer zorg voor je kleren.

Bediening en gebruiksgemak

Het bedieningspaneel is erg uitgebreid met een aantal menu’s die je bedient in het fraaie display. Zo zie je welke droogtegraad je kiest en of PerfectDry actief is, met een indicatielampje. Het programma kies je met een handige draaiknop. Om je kleding kreukvrij uit de warmtepomp droogkast te halen, hoef je je niet te haasten. De trommel zal nog een tijdje zachtjes doordraaien in een antikreukfase. Ook kun je de warmtepomp droger instellen om tussen 1 en 24 uur later te starten dan dat je hem inlaadt.

Motor, filter en onderhoud

De warmtepompdroger van Miele is gebouwd om jarenlang mee te kunnen. De motor is krachtig, zuinig en verslijt niet. De behuizing is robuust, en de voorkant is voorzien van een geëmailleerde laag. Dat geeft vuil, krassen en corrosie geen kans, en zorgt ervoor de je was droger er goed uit blijft zien. Het pluizenfilter geeft een signaal als het vol zit en is gemakkelijk aan de voorkant te verwijderen. Als je dat netjes bijhoudt, zal de droger ook gedurende de gehele gebruiksduur het zuinige A+++ label waarmaken.

Voor wie is de Miele warmtepompdroger geschikt?

Als je vertrouwt op Miele om een kwalitatief hoogwaardige warmtepompdroger te maken, heb je geen ongelijk. Het Duitse bedrijf levert met de Miele TWE 620 WP ook weer een wasdroger af van uitmuntende kwaliteit. Door het A+++ label, de zuinigste energieklasse, is het een goede aankoop om te bezuinigen op je energierekening. De relatief hoge aanschafkosten verdienen zich zo terug, want deze wasdroger kan vele jaren mee.

Belangrijkste eigenschappen van de Miele TWE 620 WP warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A+++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Eco, Wol, Kort, Katoen, Delicaat, Lingerie, Kastdroog, Extra droog, Overhemden, Strijkdroog