Miele TWH 620 WP Eco warmtepompdroger

Miele TWH 620 WP Eco warmtepompdroger

Ben je er klaar mee dat er voortdurend een wasrek in de weg staat? Dan is het wellicht tijd om het kopen van een wasdroger niet langer uit te stellen. Drogers zorgen er immers voor dat jouw wasgoed binnen een korte tijd droog is, zonder dat je hier nog veel omkijken naar hebt. Een van de modellen waar je dan naar kunt gaan kijken is de Miele TWH 620 WP Eco warmtepompdroger. Wat deze droger jou te bieden heeft, lees je hieronder. Je weet dan ook waarom deze meegenomen moet worden in de vergelijking.

Miele TWH 620 WP EcoMiele TWH 620 WP Eco warmtepompdroger

Bovengenoemde wasdroger van Miele zorgt ervoor dat jouw wasgoed binnen een korte tijd droog is. Je kunt een van de programma’s inschakelen en eventueel de geurflacon gebruiken voor extra geur. Je kunt twee van deze flacons toevoegen aan de pluizenfilter, zodat je ook twee verschillende geuren tot jouw beschikking hebt. De verschillende sensoren beschermen jouw wasgoed tevens tegen slijtage en het droogproces wordt automatisch gestopt als het droog aanvoelt.

In de doos

 • Miele TWH 620 WP Eco warmtepompdroger
 • Handleiding
 • Condensafvoerslang 1,6m
 • Geurflacon

Technische specificaties

 • Energielabel: A+++
 • Energieverbruik per jaar: 194 kWh
 • Droogcapaciteit: 9 kilogram
 • Programmaduur: 208 minuten
 • Geluidsniveau: 64 decibel
 • Aantal programma’s: 12
 • Bediening: Via bedieningspaneel
 • Afmetingen (H x B x D): 85 x 60 x 63,6 centimeter

Voor- en nadelen van de Miele TWH 620 WP Eco

De Miele TWH 620 WP Eco warmtepompdroger is een van de meest energiezuinige apparaten op de markt. Dit brengt als groot voordeel met zich mee dat jouw energierekening zo laag mogelijk blijft. Dankzij de verschillende sensoren zal er ook nooit slijtage aan de kledingstukken plaatsvinden. De droger stopt namelijk automatisch zodra de was droog aanvoelt. In tegenstelling tot andere apparaten heeft deze Miele wasdroger geen stoomfunctie. Hierdoor zullen er toch nog kreukels in het wasgoed achterblijven. Je moet voor verschillende textielsoorten dus toch met een strijkijzer aan de slag voordat je het wasgoed weer kunt gebruiken.

Bediening en onderhoud van de Miele TWH 620 WP Eco

Het energiezuinige huishoudelijke apparaat is te bedienen door middel van de draaiknop aan de voorkant. Naast de draaiknop staan verschillende programma’s, waardoor je hem eenvoudig op de juiste stand kunt zetten. Je hoeft alleen maar te weten welk programma er nodig is voor welk textiel en je zorgt ervoor dat alles goed droogt. De droger zal dan zelf wegen en de tijd instellen, waarna hij aan de slag gaat.

Je kunt dan ook nog naar het onderhoud van de Miele warmtepomp droogkast gaan kijken. Hierbij merk je direct dat er niet veel nodig is om jarenlang gebruik te kunnen maken van de droger. Deze warmtepompdroger van Miele kent overigens een pluizenfilter die schoongemaakt moet worden. Ook moet je de geurflacons eens in de zoveel tijd bijvullen en kun je bekijken of de overige filters en onderdelen goed schoon zijn. Zo verleng je direct de levensduur van de droger en blijft jouw wasgoed fris en schoon ruiken.

Conclusie Miele warmtepompdroger

De Miele TWH 620 WP Eco warmtepompdroger is een goede oplossing voor veel huishoudens. Er past veel wasgoed tegelijkertijd in en je hebt jouw wasgoed altijd binnen een korte tijd droog. Je moet hier wel een kleine investering voor doen. De droger is namelijk niet heel goedkoop, maar de investering is zijn geld meer dan waard. Je kunt namelijk jarenlang genieten van de prestaties en deze goede warmtepomp droger zal jou nooit teleurstellen. En vergeet uiteraard ook niet het energielabel, waardoor je niet veel extra kosten hebt.