Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger

Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger

Een droger kan jou veel gebruiksgemak geven. Je hebt namelijk altijd een apparaat te pakken dat voor jou de was kan drogen, zonder dat er iets in de weg komt te staan in huis. Je hoeft immers niet meer met een wasrek aan de gang. Er zijn verschillende fabrikanten, waaronder Miele, die drogers ontwikkeld hebben. Zo kun je bijvoorbeeld voor de Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger gaan. Wat deze jou te bieden heeft, lees je direct. Zo kun je hem meenemen in het maken van een keuze.

Miele TWJ 580 WPMiele TWJ 580 WP warmtepompdroger

De Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger is een energie zuinige wasdroger die ook een stoomfunctie geïntegreerd heeft. Hierdoor heb je nooit meer kreukels in jouw kleding. Daarvoor zal de droger nooit veel stroom gebruiken. Hij is namelijk voorzien van energielabel A+++. Jouw energierekening zal daarom nooit veel hoger worden. Daarnaast kun je wel tot 9 kilogram per keer drogen, waardoor het voor de gemiddelde huishoudens een enorme uitkomst kan zijn gedurende de week.

In de doos

 • Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger
 • Handleiding
 • Condensafvoerslang 1,6m

Technische specificaties

 • Energielabel: A+++
 • Energieverbruik per jaar: 177 kWh
 • Droogcapaciteit: 9 kilogram
 • Programmaduur: 208 minuten
 • Geluidsniveau: 64 decibel
 • Aantal programma’s: 12
 • Bediening: Via app
 • Afmetingen (H x B x D): 85 x 60 x 63,6 centimeter

Voor- en nadelen van de Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger

Deze warmtepompdroger van Miele kent verschillende voordelen. De droger is namelijk een van de meest zuinige drogers op de markt, waardoor jouw energierekening niet hard omhoog zal gaan. Uiteindelijk zal het jou bij fanatiek gebruik slechts enkele tientjes aan stroom gaan kosten. Tevens kun je met de geurflacon een extra frisse geur aan jouw wasgoed geven en heb je een app tot jouw beschikking om de bediening uit te voeren. Je hoeft dus niet meer in de buurt te zijn.

Een nadeel van de Miele droogkast is de tijd die de droger nodig heeft. Je hebt namelijk 3,5 uur nodig om jouw was volledig droog te krijgen. Dit is over het algemeen langer, maar dankzij de verschillende programma’s kun je hier nog een beetje tijd eraf halen. Over het algemeen zul je niet teleurgesteld worden door deze warmtepompdroger.

Bediening en onderhoud van de Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger

De Miele TWJ 580 WP warmtepompdroger is op meerdere manieren te bedienen. Je kunt het via de droger zelf doen, waar je een knop vindt met de programma’s ernaast of juist via de app. Hierdoor kun je ook op het werk of ergens anders zorgen dat het wasgoed droog is tegen de tijd dat je thuiskomt. Dit kan extra gebruiksgemakken opleveren en je bepaalt dus zelf welk programma je aanzet.

Ook kun je met weinig onderhoud jarenlang genieten van deze betaalbare wasdroger van Miele. Je hoeft er namelijk alleen maar voor te zorgen dat de pluizenfilter regelmatig leeggemaakt wordt. Ook heb je een andere filter onderin zitten, welke soms schoongemaakt moet worden voor een extra resultaat. Als je overal op let, kun je ervoor zorgen dat jouw wasgoed altijd schoon ruikt en volledig droog is.

Conclusie

Deze Miele warmtepomp droger kan een goede toevoeging zijn aan jouw huishoudelijke apparaten. Voor een relatief lage prijs heb je hem namelijk al in huis en kun je direct met jouw wasgoed aan de slag. Het energiezuinige apparaat zal jou nooit een hoge energierekening opleveren en je kunt hem toch dag en nacht blijven gebruiken. Alles wat je nodig hebt zit in een apparaat. Het is dus met slechts een investering jarenlang genieten van een goed werkend apparaat.