Miele TWJ 680 WP warmtepompdroger

Miele TWJ 680 WP warmtepompdroger

De was moet vaak in snel tempo gedaan worden. Als je met een wasrek aan de slag gaat, kan dit er soms toe leiden dat je moet stoppen met wassen. Maar niet als je een droger aanschaft. Een warmtepompdroger maakt jouw was razendsnel droog, waardoor je de gehele wasmand op een dag kunt gaan doen. Je zou dan bijvoorbeeld naar de Miele TWJ 680 WP warmtepompdroger kunnen kijken. Wat deze jou te bieden heeft, lees je hieronder.

Miele TWJ 680 WPMiele TWJ 680 WP warmtepompdroger

De Miele TWJ 680 WP warmtepompdroger is een droger met een capaciteit van 9 kilogram. Hierdoor kun je in hoog tempo jouw was gaan drogen. De honingraatstructuur van de trommel geeft daarbij nog extra voordelen. In de uithollingen ontstaat een luchtkussen, waardoor de was er niet tussen kan komen. Er is hierdoor ook minder kreukvorming en je kunt het eenvoudiger strijken. Jouw was is nog nooit zo snel weggewerkt als met deze droger en je kunt tevens genieten van een energiezuinig en kwalitatief apparaat dat jarenlang meegaat.

In de doos

 • Miele TWJ 680 WP warmtepompdroger
 • Handleiding

Technische specificaties

 • Energielabel: A+++
 • Energieverbruik per jaar: 193 kWh
 • Droogcapaciteit: 9 kilogram
 • Programmaduur: 208 minuten
 • Geluidsniveau: 64 decibel
 • Aantal programma’s: 12
 • Slimme functies: Vochtigheidssensor
 • Bediening: Via app
 • Afmetingen (H x B x D): 85 x 59,6 x 63,6 centimeter

Voor- en nadelen van de Miele TWJ 680 WP

Deze warmtepompdroger van Miele kent enkele voor- en nadelen. Als eerste ben je verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit, waarmee je ervan uit kunt gaan dat je voor langere tijd gebruik kunt maken van de droger. Ook heb je verschillende sensoren tot jouw beschikking, waardoor je weet wanneer alles schoongemaakt moet worden en je ervoor zorgt dat ook de droging aangepast wordt aan de kwaliteit van het water.

Dankzij de voordelen heb je altijd fris ruikend wasgoed. Alles wordt namelijk geheel aangepast en je hoeft eventueel alleen nog maar te strijken. Een ander groot voordeel is het beschikken over een app. Via deze warmtepompdroger app kun je het huishoudelijke apparaat vanaf een afstand bedienen. Ook op jouw werk kun je er dus voor zorgen dat de was op de juiste tijdstippen klaar is. De prijs kan wel als een nadeel worden gezien. Je bent namelijk vrij veel geld kwijt aan deze droger.

Bediening en onderhoud van de Miele TWJ 680 WP

De Miele TWJ 680 WP warmtepompdroger is een eenvoudig te bedienen warmtepompdroger. Je kunt namelijk gebruik maken van de app, waar alle droogprogramma’s tot jouw beschikking staan. Met slechts een druk op de knop kun je het programma veranderen en pas je deze aan het wasgoed aan. Je kunt ook met het bedieningspaneel op de droger zelf werken als je dit fijner vindt.

Wat betreft het onderhoud is er ook weinig nodig om de Miele droogkast met warmtepomp te laten werken. Eens in de zoveel tijd de filter schoonmaken voor een extra lange levensduur en effectiever droger is alles wat je moet doen. Je hebt hierdoor vrijwel geen omkijken meer naar de wasdroger en hoeft alleen nog de was eruit te halen na gebruik.

Conclusie

Deze droogmachine is een goede warmtepompdroger als je een energiezuinig apparaat nodig hebt voor het wasgoed. Dankzij het energiezuinige label hoef je namelijk niet op hoge bijkomende kosten te rekenen. Daarbij ben je verzekerd van veel gebruiksgemak en heb je ook tijdens werkuren een droogprogramma tot jouw beschikking. Als deze warmtepompdroger bij jouw budget past, is het zeker de moeite waard om hier jouw geld aan uit te geven.