Miele TWR 860 WP warmtepompdroger

Miele TWR 860 WP warmtepompdroger

Heb je altijd veel was en past het allemaal niet meer op een wasrek? Dan kan het een goed idee zijn om een wasdroger aan te schaffen. In een korte tijd heb je al het wasgoed weggewerkt, zonder dat jouw huis vol komt te hangen. Een van de mogelijkheden is de Miele TWR 860 WP warmtepompdroger. Door de geïntegreerde functies en vele programma’s is dit de ideale keuze als je jouw wasgoed binnen een korte tijd droog wilt hebben. Hieronder lees je waarom.

Miele TWR 860 WPMiele TWR 860 WP warmtepompdroger

De Miele TWR 860 WP warmtepompdroger is een van de nieuwe modellen warmtepompdroger. Het is een energiezuinig apparaat dat jouw wasgoed te allen tijde goed droogt. Zo kun je met de verschillende programma’s zorgen dat het drogen geheel op het textiel aangepast wordt. Toets hiervoor een van de programma’s in op het bedieningspaneel of gebruik de app om de warmtepomp droogkast te starten. Jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe je jouw wasgoed gaat drogen en wanneer deze klaar gaat zijn.

In de doos

 • Miele TWR 860 WP warmtepompdroger
 • Handleiding
 • Condensafvoerslang 1,6m

Technische specificaties

 • Energielabel: A+++
 • Energieverbruik per jaar: 193 kWh
 • Droogcapaciteit: 9 kilogram
 • Programmaduur: 208 minuten
 • Geluidsniveau: 62 decibel
 • Aantal programma’s: 13
 • Bediening: Via app
 • Afmetingen (H x B x D): 85 x 59,6 x 64,3 centimeter

Voor- en nadelen van de Miele TWR 860 WP

De Miele warmtepompdroger kent enkele voordelen, waardoor je direct overtuigd bent van het apparaat. Je hebt namelijk altijd een droger in handen die voor jou aan de slag kan gaan. Zelfs als je niet thuis bent, kun je het beste programma aangeven door middel van de app. Ook kun je dankzij de SteamFinish stoomfunctie zorgen dat er geen kreukels meer in het wasgoed zitten. Met deze wasdroger van Miele ben je daarnaast verzekerd van een energiezuinige warmtepomp droger waar je veel wasgoed tegelijkertijd mee kunt doen. Je moet er wel rekening mee houden dat de droger 3,5 uur bezig is om de was goed droog te hebben. Dit is soms erg lang. Je moet daarom goed gaan kijken wanneer je de was weer nodig hebt voordat je hem aanzet.

Bediening en onderhoud van de Miele TWR 860 WP

Deze energiezuinige wasdroger met warmtepomp is op twee manieren te bedienen. Je kunt het paneel op de droger zelf gebruiken, maar ook aan de slag gaan via de app. Zo kun je zelfs als je van huis bent het wasgoed aanzetten. Zodra je droog bent, is jouw was ook klaar. Hiervoor heb je 13 programma’s beschikbaar en kun je zelf bepalen welke functie er gebruikt wordt.

Wat betreft het warmtepompdroger onderhoud is er ook niet veel om naar om te kijken bij de Miele TWR 860 WP warmtepompdroger. De droger kent een filter die regelmatig schoongemaakt moet worden en je moet bekijken of de condensafvoerslang niet verstopt raakt. Als je hier regelmatig mee aan de slag gaat, hoef je je voor de rest geen zorgen meer te maken om de droger. Met onderhoud verleng je de levensduur van een warmtepompdroger zodat de machine altijd zal doen wat jij van hem verwacht.

Conclusie Miele warmtepompdroger

Deze Miele warmtepompdroger is een goede oplossing voor ieder huishouden. Doordat de bediening geheel eenvoudig is en je veel wasgoed tegelijkertijd kunt drogen, kunnen zelfs de gemiddelde tot grotere gezinnen er veel plezier van hebben. Met een redelijk budget heb je tevens een energiezuinig apparaat in handen waar je niet hoge kosten op jouw energierekening van gaat zien. Je zult daarom nooit voor problemen komen te staan en je geniet van droge was op ieder moment van de dag.