Samsung DV80M8214AW warmtepompdroger

Samsung DV80M8214AW warmtepompdrogerSamsung DV80M8214AW warmtepompdroger kopen? | Wil je niet alleen een zeer zuinige wasdroger, maar ook een die exemplaar dat een fraai design heeft, en allerlei slimme, technologische snufjes? Met een energielabel A+++ biedt de Samsung DV80M8214AW droger het beste op het gebied van energiezuinigheid. Een extra fijne bijkomstigheid voor liefhebbers van Smart Home apparatuur is de mogelijkheid om deze droger op je wifi-netwerk aan te sluiten. Met de Smart Control functies van Samsung bedien je de droger met een app op tablet of smartphone. Door deze eigenschappen is de DV80M8214AW helemaal klaar voor de toekomst.

In het kort

De Samsung DV80M8214AW is een moderne, geavanceerde en zeer zuinige wasdroger voor het hele gezin. Je kunt er allerlei soorten kleding in drogen, van wol tot beddengoed. De droger oogt fraai en past in een design huishouden. Ook voor techliefhebbers is het een aanwinst, want je kunt de wasdroger met een app op je smartphone bedienen. Daarnaast maakt de OptimalDry technologie van Samsung het mogelijk dat je was er keer op keer perfect droog uitkomt, zonder krimp of schade. En met het A+++ energielabel zal je verbruik ook niet drastisch toenemen.

Mogelijkheden van de Samsung DV80M8214AW warmtepompdroger

Dankzij speciale technologie, die Samsung OptimalDry noemt, wordt je was altijd goed droog zonder dat daarvoor te veel energie wordt gebruikt. Dat is fijn voor je energierekening en voor je was. Daardoor kun je er ook fijnere stoffen, zoals wol, zijde en speciale outdoor stoffen, in drogen zonder risico. En dankzij de Smart Control app kun je de warmtepomp droogkast tijdens het gebruik perfect in de gaten houden.

Gebruikte technologieën

De OptimalDry-technologie van Samsung is een geheel van efficiënt circulerende lucht, sensoren om vochtigheid en temperatuur bij te houden, en slimme programmabesturing. Zo wordt de lucht niet te warm, draait de trommel niet te hard en vooral: stopt het droogprogramma automatisch als de gewenste droogtegraad is bereikt. Met de speciale AirWash-technologie kun je bovendien de warmtepompdroger gebruiken om kleding, die niet gewassen hoeft te worden, even lekker op te frissen.

Geschikt voor welke kleding?

Kleding drogen is met de ruime keuze aan programma’s geen probleem in de Samsung DV80M8214AW warmtepompdroger. Naast je katoenen en synthetische kleding kun je er ook veilig wol en fijne stoffen zoals zijde in drogen. Je kunt de kleding kastdroog, strijkdroog of extra droog krijgen, en er is een extra programma voor handdoeken en een voor beddengoed. Dat maakt het inzetbereik van deze droger voldoende om alle was van het hele gezin te kunnen doen. Een extra handige functie is AirWash, waarmee je vies ruikende kleding snel even lekker opfrist.

Energie en prestaties

Kijk maar op de Smart Control app hoe weinig stroom de Samsung DV80M8214AW per droogbeurt verbruikt en je bent overtuigd: dit is een van de zuinigste drogers die er zijn. Niet voor niets heeft hij dan ook een A+++ energielabel. Deze zuinigheid komt door het OptimalDry systeem, wat ervoor zorgt dat het programma niet langer duurt dan nodig. Als de gewenste droogtegraad is bereikt, stopt het programma en geeft je een seintje.

Bediening en gebruiksgemak

De DV80M8214AW droger blinkt uit in bedieningsgemak. Het is een van de weinige wasdrogers die klaar is voor gebruik in een echt Smart Home. Je kunt hem met wifi op je thuisnetwerk aansluiten: zo heb je, via de speciale Smart Control app (voor Android en iOS), toegang tot je droger. Kies een programma en stel het droogniveau in, en starten maar, vanaf waar dan ook. Je moet hem alleen nog wel zelf inladen. De warmtepomp wasdroger geeft je ook statusmeldingen via de app, en je kunt gedetailleerd het stroomverbruik bijhouden. Bediening met de knoppen op het apparaat zelf is natuurlijk ook mogelijk.

Motor, filter en onderhoud

Het filtersysteem van de Samsung wasdroger is 2-in-1. Dat betekent dat de warmtewisselaar geen last heeft van pluis, want deze vang je efficiënt af in het pluisfilter. Dat verlengt de levensduur en zorgt ervoor dat de lucht efficiënt kan blijven stromen, zodat het energieverbruik van de warmtepomp droogkast niet toeneemt. Het filter kun je op deze manier goed en makkelijk schoonmaken.

Voor wie is de Samsung warmtepompdroger geschikt?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige, fraai vormgegeven en erg zuinige warmtepompdroger en ben je toevallig ook nog eens een techliefhebber? Zoek dan niet verder, want deze warmtepompdroger van Samsung heeft alles wat je zoekt. Met de speciale Smart Control app is bedienen niet alleen een fluitje van een cent, je ziet ook nog eens hoe weinig de droger per droogbeurt gebruikt. En je weet precies op tijd wanneer je was droog is. De prestaties zijn ook uitstekend in orde, dus deze warmtepompdroger is een echte aanrader.

Belangrijkste eigenschappen van de Samsung DV80M8214AW warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A+++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Koud, Gemixt, Katoen, Delicaat, Kastdroog, Beddengoed, Extra droog, Handdoeken, Strijkdroog, Synthetisch