Samsung DV80N62532W/EN warmtepompdroger

Samsung DV80N62532W/EN warmtepompdroger

Samsung is een van de beste merken op het gebied van verschillende huishoudelijke apparaten. Maar geldt dat ook voor wasdrogers? Wanneer je op zoek bent naar een goede en redelijk geprijsde wasdroger van het merk Samsung heb je met de Samsung DV80N62532W/EN in ieder geval een goede te pakken. Deze droger heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan en daar kun jij optimaal van profiteren. Hoe deze warmtepompdroger je op andere manieren nog kan verrassen lees je hier.

Samsung DV80N62532W/EN overzicht

De Samsung DV80N62532W/EN is een A+++ wasdroger die jij voor 764 euro kunt bestellen. De droger is in de eerste plaats dus zeer energiezuinig en wanneer je op zoek bent naar een milieuvriendelijke droger is dit zeker een goede optie. Daarnaast heeft het toestel nog tal van andere fijne functies waaronder het OptimalDry systeem. Ook bedien je deze warmtepompdroger waar en wanneer je wilt eenvoudig met de Smart Control app. Het huishoudelijke apparaat is ideaal voor huishoudens tot 5 personen.

In de doos

 • Samsung DV80N62532W/EN
 • Condensafvoerslang
 • Handleiding

Installatie van de Samsung DV80N62532W/EN

Een groot voordeel bij veel webshops is dat je de warmtepomp wasdroger gemakkelijk door de leverancier kunt laten plaatsen en installeren. Hiermee bespaar je jezelf flink wat tijd en moeite. Het is daarnaast ook mogelijk om de installatie wel zelf op je te nemen. In dit geval is de handleiding je beste vriend: hierin staat alles stap voor stap uitgelegd en kun je de aansluiting zelf regelen.

Technische specificaties

Samsung DV80N62532W/EN warmtepompdroger

 • Condensafvoer: opvang in reservoir, via waterafvoer
 • Maximum vulgewicht: 8 kg
 • Voor huishouden: tot 5 personen
 • Aantal programma’s: 14
 • Geluidsniveau: 65 dB
 • Stroomvoorziening: netstroom
 • Energieklasse: A+++
 • Energiebesparing (levensduur): 999 euro
 • Energiekosten per jaar: 40,48 euro
 • Oppervlakte (H x B x D): 85 x 60 x 65
 • Kleur: Wit

Bediening en onderhoud van de Samsung DV80N62532W/EN

De warmtepompdroger van Samsung is enorm gebruiksvriendelijk en dat merk je direct in de bediening. Je opent de deur en doet de was in de trommel. Vervolgens sluit je de deur en kies je het gewenste programma. Daarna druk je op start en gaat het programma direct van start. Verder kun je de startuitstel functie inzetten waarmee je was in de daluren kunt drogen om nog meer geld te besparen. Daarnaast kun je de wasdroger met een app bedienen, waar je ook bent. Een groot gedeelte van de condensor is zelfreinigend. Dit betekent dat het grootste gedeelte van het onderhoud door de droogkast zelf wordt verricht. Maar dit gebeurt niet volledig en dat betekent wel dat je hieraan moet bijdragen. Dit doe je door de droger regelmatig te reinigen na gebruik.

Voor- en nadelen van de Samsung DV80N62532W/EN

Met de Samsung DV80N62532W/EN haal je een goede, duurzame en energiezuinige droger in huis die alles kan. De speciale programma’s voor wol, katoen, beddengoed of delicate kleding zorgen ervoor dat je voor iedere was een geschikt programma kunt kiezen. Daarnaast ben je ook verzekerd van kinderbeveiliging en zorgt het OptimalDry systeem met veiligheidssensoren ervoor dat je was niet krimpt. Waar veel pluspunten zijn, zijn ook nadelen. En dat geldt ook voor dit model. Hoe prettig de machine ook is in gebruik, een nadeel is wel dat de machine niet over een volledig zelfreinigende condenser beschikt. Dit betekent dat je zelf het nodige onderhoud op je moet nemen en dit neem tijd in beslag.

Conclusie Samsung warmtepompdroger

Met een vulgewicht van 8 kg is de warmtepomp droger geschikt voor huishoudens tot 5 personen. Wanneer je op zoek bent naar een duurzame en A+++ warmtepompdroger heb je met de dit model zeker een goede kandidaat te pakken. Op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding laat deze droger zeker zijn waarde zien.