Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric warmtepompdroger

Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric warmtepompdrogerSiemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric warmtepompdroger kopen? | Siemens levert met de WT47Y700NL iQ800 iSensoric een wasdroger af die snel en efficiënt een flinke hoeveelheid was kan drogen. Per keer kan er 8 kg in, wat genoeg is voor de was van een gezin van 3–5 personen. De droogtijd bedraagt maximaal 138 minuten om op het katoenen programma een volle trommel kastdroog te krijgen: voor een warmtepompdroger erg kort. En dankzij het autoDry systeem van Siemens duurt het drogen niets langer dan noodzakelijk. Dat voorkomt krimp van je kleren en bespaart ook nog eens energie.

In het kort

Vind je dat een warmtepompdroger normaal gesproken veel te lang bezig is met het drogen van je was? Niet met de Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric. Deze wasdroger is een ware kampioen die voor een volle lading op het katoenprogramma niet meer dan 2 uur en 18 minuten nodig heeft, waar veel andere modellen er al gauw tot 35 minuten overheen gaan. Maar ondanks de kortere droogtijd is de machine niet minder efficiënt en zorgt hij goed voor je kleren. Bovendien is hij ook nog zuinig genoeg voor een A++ energielabel.

Mogelijkheden van de Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric warmtepompdroger

Je was wordt in de Siemens warmtepompdroger behandeld alsof het door de lucht zweeft. Dat komt door de ultrazachte trommeltechniek, die de lucht zachtjes en gelijkmatig naar binnen blaast. Zo kun je alle soorten textiel drogen in deze wasdroger, zonder angst voor schade of krimp aan je lievelingskleren. De temperatuur wordt optimaal geregeld, zodat kortere programma’s mogelijk zijn waarbij de was toch goed droog wordt.

Gebruikte technologieën

Met het softDry trommelsysteem blijft je kleding altijd in vorm. De lucht wordt constant en op een lagere temperatuur gelijkmatig de trommel in geblazen en dankzij golfvormige armen zacht en efficiënt verdeeld. De sensorgestuurde autoDry technologie past de droogtijd aan op de temperatuur en vochtigheid die resteert. Te lang drogen kan je wasgoed laten krimpen, maar daar steekt deze slimme warmtepompdroger van Siemens dus een stokje voor. Verder is de warmtepomp droogkast voorzien van een fraai, volwaardig tft display, zodat je alle instellingen haarscherp kunt aflezen.

Geschikt voor welke kleding?

Alles wat uit je wasmachine komt, kan meteen de WT47Y700NL iQ800 iSensoric droger in. En komt er ook weer droog en veilig uit. Er zijn speciale programma’s om zowel de fijnste lingerie als compleet beddengoed zonder krimp, vervormen en kreukels perfect droog te krijgen. Kies het juiste programma voor wol, fijne stoffen of overhemden en je was komt er in prima vorm fris en droog uit, binnen ongekend korte tijd.

Energie en prestaties

De WT47Y700NL iQ800 iSensoric wasdroger presteert goed op het gebied van energiebesparing. De efficiënte luchtcirculatie, waardoor er maar weinig energie in de vorm van warmte verloren gaat, is goed voor een A++ label, de op een na hoogste klasse. Door de zelfreinigende condensor zal je de gunstige energie-eigenschappen blijven merken door de hele levensduur van de warmtepompdroger heen. Door de kortere programma’s hoef je minder lang te wachten, en kun je efficiënter drogen.

Bediening en gebruiksgemak

Bedienen van de Siemens WT47Y700NL warmtepompdroger gaat optimaal door het grote tft display. Hier zie je alle informatie over het gekozen programma op een overzichtelijke manier. Je ziet de programmastappen, temperatuur en de resterende droogtijd. Met de bedieningstoetsen kies je ieder programma dat je wilt en je kunt het tot 24 uur na het inladen laten starten met de startuitstel-functie. Een geluidssignaal waarschuwt je vervolgens als de warmtepomp droger klaar is. En dat is vaak eerder dan je denkt.

Motor, filter en onderhoud

Een Siemens warmtepompdroger is zuinig, maar als de condensor vervuild raakt, verstopt dat de luchtstroom en zal de droger gedurende zijn levensduur meer energie gaan gebruiken. Daarvoor moet je de condensor schoonmaken, maar de Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric heeft een zelfreinigende condensor. Dat voorkomt dat pluis, stof en haren zich in de condensor ophopen. De behuizing is vormgegeven met concentrische ringen in de wanden. Deze gaan trillingen tegen, zodat de wasdroger stiller zijn werk kan doen. Zo zijn de trommel en de motor van deze warmtepomp droogkast ook minder gevoelig voor slijtage.

Voor wie is deze Siemens warmtepompdroger geschikt?

De Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric droger is in oktober 2017 als beste getest door de consumentenbond en in maart 2018 als beste beoordeeld op Kieskeurig.nl. Dus ga je deze warmtepompdroger aanschaffen, dan ben je verzekerd van een goed resultaat, hoge kwaliteit en prima gebruiksgemak. En dat alles voor een aantrekkelijke prijs, zodat het net niet allerzuinigste energielabel, A++ in ieder geval wat kosten betreft, wordt goedgemaakt. Er zijn dus genoeg redenen om je ook te laten overtuigen van wat deze warmtepompdroger allemaal kan en je zult er zeker lang plezier van hebben.

Belangrijkste eigenschappen van de Siemens WT47Y700NL iQ800 iSensoric warmtepompdroger

  • Max. vulgewicht: 8 kg
  • Grootte huishouden: 3 tot 5 personen
  • Condensafvoer: opvang in reservoir en waterafvoer
  • Energielabel: A++
  • Aanwezige droogprogramma’s: Wol, Kort, Gemixt, Katoen, Lingerie, Kastdroog, Beddengoed, Extra droog, Overhemden, Strijkdroog