Trotec mobiele airconditioning

Trotec mobiele airconditioning – de slimste mobiele airco’s van dit moment

Wanneer je kiest voor een duurzame en zuinige warmtepompdroger, dan kan het zijn dat je in de zomer ook graag verkoeld wilt worden op een efficiënte manier die niet teveel geld kost. Is dit het geval, dan kun je terecht bij Trotec. Deze fabrikant maakt betrouwbare mobiele airco systemen  die een streepje voor hebben op de concurrentie. Je weet waar je aan toe bent, maar tegelijkertijd word je nog altijd verrast door de mogelijkheden van de verrijdbare airconditioners van dit merk. De technologie is betrouwbaar doch verrassend, in positief opzicht. Trotec producten zijn dan ook erg geliefd onder de Nederlandse consumenten.

Trotec mobiele airconditioning

Eén van de aspecten waardoor Trotec een streepje voor heeeft op de concurrenten, zijn de slimme airco’s. Tegenwoordig zijn er bijna van alle huishoudelijke apparaten slimme (of smart) varianten verkrijgbaar. Zo kun je ook al een slimme warmtepompdroger kopen. Deze nemen je een hoop werk uit handen qua instellen, alhoewel het natuurlijk nog altijd mogelijk is om zelf handmatig instellingen te maken. Zo ook bij de slimme mobiele airco’s. Wanneer deze aan je ritme gewend is, weet deze precies wanneer deze aan of uit moet gaan. Zo zal tijdens de zomer overdag je woning heerlijk koel zijn. Hieronder kun je meer lezen over de mobiele airco’s van deze fabrikant, wat de voordelen zijn, wat je kunt verwachten en meer.

Trotec mobiele airco’s – voorbeelden

Trotec PAC 2100 X mobiele aircoTrotec heeft meerdere excellente airco’s in het assortiment. Een goed voorbeeld hiervan is de Trotec PAC 2100 X. Deze mobiele airconditioner maakt gebruik van een afvoerslang naar buiten. Maximaal is deze airco geschikt voor ruimtes van 23 vierkante meter. Eén van de handigste aspecten aan deze airco is dat je deze middels een afstandsbediening heel eenvoudig aan en uit kan zetten. Het systeem produceert 63 Db aan geluid, wat vrij standaard is voor airco’s. Echter is het hierdoor niet een airco die je in je slaapkamer plaatst.

Als je op zoek bent naar een goedkopere variant, kun je kiezen voor de Trotec PAC 2010 SH. Ook deze is geschikt voor ruimtes met een maximaal oppervlak van 23 vierkante meter, dus ondanks de goedkopere prijs boet je niet in op dit vlak. Wel is deze verplaatsbare airco iets luider, maar zo lang het apparaat onder de 80 Db blijft, is er geen sprake van een luide airco. Tevens kun je dit model met de afstandsbediening aansturen. Bovendien is er meer dan alleen maar verkoelen mogelijk. Ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen is mogelijk. Ben je op zoek naar een goede Trotec airco, dan kun je ook eens kijken naar de Trotec PAC 2600 X mobiele airco.

Wat zijn de voordelen van een mobiele airco?

Ten eerste is het fijn dat je zowel de duurdere als de goedkopere modellen kunt aansturen middels een afstandsbediening. Dit vergroot het gebruiksgemak. Daarnaast zijn alle modellen geschikt voor ruimtes van een aanzienlijke grootte. Naast de slimme modellen zijn de pluspunten van het Trotec mobiele airco systemen dat deze multifunctioneel zijn. Naast verkoelen is verwarmen, ventileren en ontvochtigen tevens mogelijk.

Hoe werkt een Trotec verrijdbare airco?

Ten eerste is het aan te raden om, voor dat je jouw aankoop definitief maakt, te checken of de mobiele airco van Trotec door een installateur gemonteerd moet worden of dat je dit zelf kunt uitvoeren. Het is wat je prefereert, maar de fervente doe-het-zelvers kennende zullen zij er voor opteren om de airco zelf te plaatsen. Na plaatsing is het aansturen van Trotec airco’s zeer eenvoudig dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Je hoeft niet continu naar de airco zelf te lopen om deze aan te sturen. Naast aan en uit zetten kun je middels de afstandsbediening ook switchen qua functie. Naast verkoelen gaat het hierbij om verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Dit zijn niet functies die zomaar iedere airco bezit. Daarnaast zijn er dus de slimme airco’s, die uit zichzelf aan of uit gaan. Ook kunnen ze wennen aan seizoenen. Zo kunnen ze tijdens de zomer zichzelf instellen op verkoelen, terwijl ze tijdens de winter juist verwarmen.

Trotec mobiele airco’s – waar je rekening mee moet houden bij je aankoop

Zoals bij menig airconditioning systeem het geval is zul je sowieso alle eigenschappen in de gaten moeten houden, zodat je een Trotec mobiele airco vindt die precies aansluit op al jouw wensen en behoeften. Check of de airco jouw ruimte kan verkoelen. Daarnaast is het aan te raden om het geluidsoverlast te controleren. Als je bijvoorbeeld een airconditioner in je slaapkamer wilt plaatsen, is het aan te raden om te kiezen voor een model dat minder dan 50 Db produceert of een model wat een nachtstand heeft, zodat je toch lekker kunt slapen.