Wasdroger abonnement afsluiten

Redelijk nieuw, maar daarom niet minder interessant zijn abonnementen op wasdrogers, koelkasten, vriezers en andere huishoudelijke appratuur. Wanneer je niet het geld hebt om een nieuw apparaat te kopen, maar toch wilt beschikken over de nieuwste technieken, kies dan voor een warmtepompdroger abonnement. Naast de betaling van eenmalige kosten (waarborg) wordt daarna automatisch elke maand een vast bedrag van je rekening afgeschreven.

Voordelen wasdroger abonnementWasdroger abonnement afsluiten?

Het voordeel van een wasdroger huren of leasen, is dat het niet nodig is om gelijk de aanschafprijs op tafel te leggen. Je betaalt een maandelijks bedrag voor het witgoed, waarbij je niet na verloop van tijd automatisch eigenaar wordt. De warmtepompdroger blijft dus gedurende de gehele looptijd eigendom van de aanbieder. Echter, na verloop van tijd heb je wel de mogelijkheid om tegen een bepaald bedrag eigenaar van de machine te worden door deze over te kopen. Ben je niet in staat om zelf de wasdroger aan te sluiten, dan kan de leverancier tegen een kleine extra vergoeding het apparaat voor je aansluiten. Eventueel wordt gratis het oude apparaat weer meegenomen.

Looptijd van het wasdroger abonnement

Heb je eenmaal het wasdroger abonnement afgesloten, dan loopt het abonnement net zolang als de gebruiker dat wil. Na 12 maanden is het overigens mogelijk om het abonnement maandelijks kosteloos op te zeggen of om het apparaat te kopen. Wil je de warmtepompdroger kopen, dan zal de leverancier een koopoptie aanbieden die je wel of niet kunt accepteren. Daarnaast is het ook mogelijk om het abonnement aan iemand anders over te dragen. Waar mensen nog wel eens tegen op zien is dat ze een BKR registratie krijgen. Hier hoef je niet bang voor te zijn bij het afsluiten van een wasdroger abonnement.

Kan ik alleen voor wasdrogers een abonnement afsluiten?

Nee, ook voor onder andere wasmachines, koelkasten, vriezers, vaatwassers en koffiemachines is het mogelijk om voor deze abonnementsvorm te kiezen. Je kunt dus altijd primaire apparaten in huis hebben zonder dat de aanschaf van deze apparaten ervoor zorgt dat het saldo op je bankrekening naar een bedroevend laag niveau zakt.